реклама 468

Saturday, September 19, 2009

Мотоциклетисти се надъниха в катастрофирали коли на пътя при кв. Бела вода

Мотоциклетисти се надъниха в катастрофирали коли на пътя при кв. Бела вода
feature photoТежка катастрофа с петима ранени е станала на пътя Радомир-Перник , в района на кв. Бела вода.
Трима мотористи са се блъснали във вече катастрофирали две леки коли. Това станало малко след 15.00ч. Районът на произшествието бе отцепен за няколко часа и колите преминаваха през пътен възел Батановци – Ярджиловци – Витановци – Перник – София. Около 19.00ч. движението бе отново възстановено.
По разкази на очевидци, група от 6-7 рокери карали в колона с около 100км./ч и идвали от Радомир. В същото време на десен завой преди крайпътните заведения на кв. Бела вода вече са се били ударили две коли. Хвърчейки по магистралата трима от мотористите се надънили направо в катастрофиралите коли и допълнили мелето. Между водачите на катастрофиралите пет превозни средства избухнали пререкания, които едва не прераснали в бой. Пристигналата на място полиция успяла да уталожи страстите .
Всички участници в двойната катастрофа са перничани. Взети кса им кръвни проби.

С различни травматични наранявания в пернишката болница били закарани 17-годишният Мартин Зиновиев, връстничката му Мирела Велкова, 26-годишният Мирослав Мирчев, 32-годишният Георги Михайлов и Александър Станков, на 18 години.
Регионалният говорител на ОДМВР в Перник Венцислав Алексов съобщи, че пострадалите са само от катастрофиралите мотоциклети, но нямат сериозни наранявания. Тежко обаче са пострадали превозните им средства – трите мотора и едната кола буквално са се разпаднали след удара.


No comments:

Post a Comment